home

Yogagoods | Yogamatten, yogatassen en meer

we preferYogagoods prefers Manduka
Kiyoh - KlantbeoordelingenManduka - Webshop Keurmerk
(0 item) - € 0,00

Je winkeltas bevat geen artikelen.

 

Bestelprocedure

 1. In de categorieën hiernaast vindt u de producten. Vervolgens kiest u de producten die u wilt aanschaffen door op de winkelwagen button te klikken. Wilt u meer dan 1 artikel aanschaffen klik dan op "Verder winkelen".
 2. Is uw winkeltas naar wens gevuld, kies dan de gewenste verzendmethode en klik op "afrekenen".
 3. Geef nu uw naam en adresgegevens op en kies een betaalmethode. Eventueel kunt u een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat bij een eventuele volgende aankoop uw gegevens automatisch worden ingevuld (dit is optioneel). Klik op "Volgende"
 4. Controleer uw bestelling en adresgegevens. U kunt hier ook uw bestelling afdrukken. Klik op "Volgende" (om te betalen via iDEAL of PayPal) en uw bestelling is geplaatst.

 

Verzendkosten

 1. Voor bestellingen in Europa betaalt u geen verzendkosten.
 2. Bij betaling onder rembours zijn wij genoodzaakt € 15,- rembourskosten (ex. btw) in rekening te brengen.

 

Levertijden

Yogagoods probeert uw bestelling de volgende werkdag bij u te bezorgen. Dit is mede afhankelijk van de leversnelheid door de pakketdienst, de gekozen betaalmethode en voorraadstatus van het product.

 

Betaalmethoden

Yogagoods kent 4 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

 1. Vooruitbetalen

  U kunt het totaalbedrag overmaken naar IBAN nr: NL88INGB0006801434 t.n.v.: The Box Brands

  Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan The Box Brands:

  IBAN: NL88INGB0006801434
  BIC/SWIFT: INGBNL2A

  Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

 2. Ideal

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

 3. Mistercash/Bancontact

  Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Kijk voor meer informatie op de website van Mistercash/Bancontact.

 4. Creditcard

  Veilig betalen met Mastercard, American Express, Visa en Visa Electron.

 5. Paypal

  U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

 6. Billink - Achteraf betalen

  Achteraf betalen met Billink. Koop nu – betaal pas over 14 dagen! Als je kiest voor Billink ontvang je altijd eerst het product thuis en heb je 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur vindt je bij je bestelling. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Billink te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Billink Factuur. Kijk voor meer informatie op de website van Billink.

 

Annuleren & Retourneren

Wilt u de bestelling Annuleren & Retourneren? Lees hier meer over op de Annuleren & Retourneren pagina.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. U kunt ons bereiken via:

Yogagoods / The Box Brands

Plompertstraat 42
3087 BD Rotterdam

klantenservice@laroo.shop
+31 (0)85 047 55 41

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Yogagoods bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).