home

Yogagoods | Yogamatten, yogatassen en meer

we preferYogagoods prefers Manduka
Kiyoh - KlantbeoordelingenManduka - Webshop Keurmerk
(0 item) - € 0,00

Je winkeltas bevat geen artikelen.

 

Annuleren & Retourneren

Wil je een bestelling annuleren?

Het annuleren van een bestelling is kostenloos. Annuleer je een bestelling nadat deze aan je verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Yogagoods reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom inclusief de berekende verzendkosten, na goede ontvangst van de retourzending aan je terugstorten op de bij ons bekende tegenrekening.
 

Wil je een product retourneren?

Je hebt een bedenktijd van 14 dagen om het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Dat mag zonder opgaaf van reden maar we horen natuurlijk het liefst waarom een product je niet is bevallen. Misschien kunnen we door jouw feedback iets verbeteren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten, speciaal voor u bestelde producten of reeds gevolgde trainingen en workshops. Je kunt het te retourneren product onbeschadigd en liefst tesamen met de originele verpakking/wrapper terug zenden. We verzoeken je daarom de verpakking te bewaren totdat je besloten hebt het product te willen houden.

Wilt je de gehele bestelling retourneren? De in ontvangst ontvangst genomen artikelen kun je terugsturen naar onderstaand retouradres. Yogagoods zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. Je betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van je zending.

  • Bij het retourneren van een deel van je bestelling (wanneer je meerdere producten hebt besteld maar ze niet allemaal terug wilt sturen) zijn ook de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het geretourneerde deel van de bestelling zal na ontvangst en controle van de retour worden teruggestort.
  • We vinden het prettig wanneer je annuleringen, ruilingen en retourneringen vooraf aan ons kenbaar maakt middels een e-mail naar klantenservice@laroo.shop.
  • Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) gebruiken we de bij ons bekende tegenrekening c.q. betaalmethode. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
  • Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele verzendkosten voor volledig geretourneerde bestellingen, zonder uitstel maar binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de herroeping aan ons hebt gemeldt (moment van ontbinding). Voor de terugbetaling berekenen we natuurlijk geen kosten.
  • Als de je hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering zijn wij niet verplicht de bijkomende kosten voor deze duurdere verzendwijze (denk aan aanvullende diensten als pakjegemak, same-day delivery, zondagslevering, etc.) terug te betalen.

Ons retouradres is:

Plompertstraat 42
3087 BD Rotterdam

We vertrouwen er op dat je tevereden bent met de kwaliteit en levering van onze producten en je deze pagina alleen ter kennisgeving hebt willen lezen :)
Veel plezier van je yogapractice!