home

Yogagoods | Yogamatten, yogatassen en meer

we preferYogagoods prefers Manduka
Kiyoh - KlantbeoordelingenManduka - Webshop Keurmerk
(0 item) - € 0,00

Je winkeltas bevat geen artikelen.

 

Kortingsprogramma

Gezamenlijke korting

voor je studio én je leden!

Bij Yogagoods werken we met een team fanatieke yogastudenten en -docenten. We begrijpen dat duurzaamheid en kwaliteit een prijskaartje heeft. Daarom willen we jouw yogastudio en je leerlingen graag helpen bij het aanschaffen van de meest duurzame yogamatten en accessoires. Door deel te nemen aan ons kortingsprogramma, mats je jezelf met commissie en je leden met korting!

Informatie en tips

Wat is een kortingsprogramma en hoe werkt het?

Een korting of affiliateprogramma is een manier van online marketing waarbij een webshop de wederverkoper beloont voor elke verkoop die hij of zij genereert. De wederverkoper krijgt een unieke link in de vorm van een tekstlink of banner. Het systeem registreert dan wanneer bezoekers een order plaatsen en geeft hen 5% korting. Jij ontvangt 5% commissie over de totale aankoop in de vorm van winkeltegoed dat je hier kunt besteden. In feite is het dus een actieprogramma waarbij iedereen wordt gematst!

Hoe word ik succesvol als wederverkoper?

Plaats de banners en tekstlinks op je website, blog, forum, nieuwsbrief of socialmediakanaal. Let er wel op dat de banner of link relevant is voor de inhoud van je site of bericht! Het heeft weinig zin om een advertentie te plaatsen op een plek waar die niet thuishoort.

Hoe meld ik me aan voor het programma?

Aanmelden voor het programma kan door je hier te registreren. Daarna kun je beginnen met het opbouwen van winkeltegoed!

De kortingen gelden voor onze gehele collectie, behalve trainingen en workshops. Hopelijk ben je – net als wij – enthousiast over dit programma waarbij iedereen gematst wordt! Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Yogagoods